Låna Pengar 365

Hitta rätt bank oavsett om du ska låna mycket eller lite pengar

Bolån över internet

Bolån över internet

Enklaste sättet att ansöka om bostadslån är att gå in på valfri banks och fylla i låneansökan. För att få lån krävs förutom ansökan kopia på köpekontraktet och kopia på objektbeskrivningen. Objekt beskrivningen är den handling som mäklaren har upprättat som beskriver huset. Dessa två handlingar skickas per post eller faxas till banken. Enklast är att be mäklaren faxa över handlingarna när ni skriver på köpekontraktet.

Marknadsvärdet är oftast köpeskillingen, det pris som ni vill betala för huset eller villan. Banken gör sedan en bedömning om priset motsvarar förväntade marknadsvärdet. I enstaka fall kan banken kräva en ny värdering av huset, en annan mäklare på orten för att försäkra sig om att marknadsvärdet stämmer överrens med avtalade försäljningspriset.

Kontrollen som bankerna gör om marknadsvärdet är rimligt sker med stöd av datorberäkning. Alla försäljningar av hus eller villa, dock inte bostadsrätter, registreras av fastighetsdomstolen. Uppgifterna är offentliga. Det innebär att företag inhämtar uppgifter om alla fastighetsförsäljningar. Det är enkelt att med hjälp av datorn beräkna ett ungefärligt värde på en bostad med hänsyn tagen till storlek och vilket område. Skiljer sig uppgifterna från handlingarna med databeräkningen slår datorn larm. En ny värdering får göras.

Bolåneräntor från 3,10%

Ikano Bank erbjuder mindre lån, bolån, kreditkort och sparkonton. Du får svar på din internetansökan direkt.

Låna 5 000 kr till 350 000 kr

Som kund hos Lendo får du en enkel översikt över marknadens räntor och villkor på endast en enda låneansökan.

LånaPengar365.com - Information om lån | Lånevillkor | Information om cookies