Låna Pengar 365

Hitta rätt bank oavsett om du ska låna mycket eller lite pengar

Mer om bolån och hypotekslån

Bolån

Huslån, villalån, är hypotekslån med lägre ränta än för banklån utan säkerhet. Konstruktionen kom till för att ge så många som möjligt råd med eget boende.

Med hypotekslån menas att det finns en säkerhet för långivaren som är stabil. Vid köp av hus eller villa övertar man de befintliga inteckningar, pantbrev, och överlämnar dem till banken som säkerhet för huslånet. Rent praktiskt är det bara ett medgivande att panten övertas av banken, allt sker elektroniskt.

Om inte pantbreven täcker lånebehovet ansöker man om nya pantbrev, vanligast är att det sker samtidigt som man ansöker om lagfart. Banken brukar sköta om allt praktiskt tillsammans med mäklaren.

Huslån över nätet är lika enkelt som att vända sig till de traditionella bankerna. Internetbanken och mäklaren ger samma service som "storbankerna".

Ikano Bank och huslån

Ikano Bank växer för varje år. Allt fler husspekulanter har insett fördelarna och väljer Ikano Bank när de söker om villalån. Traditionella bankerna tvingades hänga på men har haft svårt att konkurrera. Ikano Bank erbjuder bottenlån på 85 procent av värdet samt att de resterande 5 procenten kan fås som privatlån utan säkerhet.

Hos de traditionella bankerna kan du sätta dig ner och förhandla om räntan. Banktjänstemännen har givna regler att hålla sig till när de erbjuder sänkning med någon tiondels procent. Allt för kunden ska känna de har gjort en bra affärer. I själva verket är de försäljare som har fått order om att sänka någon tiondel om kunden vill "pruta". Ikano Bank behandlar alla kunder lika. Samma ränta för alla kunder. Inget prutande för syns skull.

Bolåneräntor från 3,10%

Ikano Bank erbjuder mindre lån, bolån, kreditkort och sparkonton. Du får svar på din internetansökan direkt.

Låna 5 000 kr till 350 000 kr

Som kund hos Lendo får du en enkel översikt över marknadens räntor och villkor på endast en enda låneansökan.

LånaPengar365.com - Information om lån | Lånevillkor | Information om cookies