Låna Pengar 365

Hitta rätt bank oavsett om du ska låna mycket eller lite pengar

Lån trots betalningsanmärkning

Lån trots betalningsanmärkning

Har du betalningsanmärkningar? Vill du låna pengar? Lugn. Det finns fortfarande en möjlighet. Det finns vissa låneinstitut som låter dig få ett lån trots betalningsanmärkning, och du kan i vissa fall i princip vara skuldsatt upp över öronen utan problem. Det pris du i många fall får betala för att ha betalningsanmärkningar är att du får betala en högre ränta för lånet. Det är både bra och dåligt. Bra på så sätt att låntagaren aktiskt får en möjlighet att låna men dåligt på så sätt att låntagaren - om denne har dålig ekonomisk vana så finns det en risk att hamn i en allt mer djupare skuldkris. Men ett potentiellt utfall skulle kunna vara att låntagaren faktiskt ordnar upp sin ekonomi den senaste tiden men fortfarande belastas med betalningsanmärkning. Att bli prickfri hos kronofogden kan ta flera år. Men är låntagaren i fortsatt skuldkris och det aktuella lånet har som syfte att komma ur befintlig skuldkris så är ytterligare ett lån inte att rekommendera. Den höga räntan kan medföra stora skador på den framtida ekonomin. Och det är inte det initiala syftet med ett lån. Det må vara lockande att låna pengar trots betalningsanmärkning men det är knappast en långsiktig lösning.

Det finns institut som ställer än mer högre krav och det är att du ska kunna uppvisa en rimlig årsinkomst för att klara av lånet. I de fall då det inte anses tillräckligt finns det ytterligare en möjlighet, och det är nämligen att ansöka om lånet tillsammans med en medlåntagare. Det innebär att man tar hjälp av en ekonomisk stabil person som kan gå i god för att den huvudsakliga låntagaren kommer att betala tillbaka lånet till institutet skötsamt. Nackdelen är att om den huvudsakliga låntagaren missköter återbetalningen så får medlåntagare stå för det yttersta ekonomiska ansvaret. Om det visar sig att medlåntagare får stå för konsekvenserna av ekonomisk misskötsamhet så kan det uppstå relationella problem och skuldkrisen har således förflyttas till en helt annan nivå. Syftet med ett lån är inte att skapa nya problem utan att lösa de befintliga.

Alla kan vi råka ut för betalningsanmärkning. Ibland behöver det inte bero på brist av ekonomiska resurser utan rent slarv kan resultera i att man blir anmärkt. Missar man t.ex. ett par betalningspåminnelser hamnar man hos något inkassobolag som i sin tur slussar ärendet vidare till kronofogden om betalning trots allt inte inkommer. Men som påtalats ovan – ett lån med betalningsanmärkning kan fortfarande vara möjligt.

Sveriges billigaste SMS-lån

SMS-kontanter är sveriges billigaste SMS-lån. De frågar inte vad du ska låna pengar till. Du kan låna 1 000 kr, 2 000 kr eller 2 500 kr under 30 dagar.

Låna 1000 till 3000 kr

Expresskredit är en relativt ny långivare på den svenska marknaden, de erbjuder sina kunder lån från 1000 till 3000 kronor.

Låna 1000 till 3000 kr

Med Meddelandelån kan du låna pengar på under 10 minuter. De erbjuder lån mellan 1000 och 3000 kr.

Lån från 1000 till 4000 kr

SMSPengar har funnits sedan 2007 och erbjuder trygga och snabba lån via mobiltelefonen. Låna 1000 till 4000 kr med snabb behandlig av dina ansökan.

LånaPengar365.com - Information om lån | Lånevillkor | Information om cookies