Låna Pengar 365

Hitta rätt bank oavsett om du ska låna mycket eller lite pengar

Lån utan inkomst

Livet är inte alltid lätt, och om det skulle finnas människor som helt och hållet lever bekymmerslösa liv så skulle det vara högst förvånande. De kanske allra vanligaste problemen människan har tycks vara de som handlar om relationer eller ekonomi bortsett från problem som beror på svältkatastrofer och övriga beklagligheter av samma rang.

Lån utan inkomst

Vi människor har en tendens att gräma oss över vår ekonomi - in i det oändliga. Att förverkliga vissa römmar är ibland inte förenligt med en dålig ekonomi. Men sedan kan det också handla om att människor har olika förutsättningar. Har vi inte alla egentligen rätt att förverkliga sina drömmar? Åtminstone försöka? Den med dräglig inkomst har ofta inga svårigheter att genomföra ett lån. Men så finns det de som saknar inkomst och vill låna till exempel en bostad en bil eller drömsemestern. Det är absolut inte lämpligt att de ska låna pengar utan inkomst – finns det låneinstitut som resonerar. Och rent etiskt så kan det också vara befogat att neka människor att ta ett lån utan inkomst – med ungefär följande argument: "Nej vi bryr oss om våra medmänniskor och anser därför inte att ett lån ska bidra med ekonomiskt förfall" Och faktum är att det är ungefär så de allra mest seriösa låneinstituten resonerar. Att låntagaren ska kunna uppvisa en tillräckligt god inkomst i proportion till det önskade lånet är i många fall ett strikt krav.

Däremot kan man argumentera att det i vissa fall kan vara befogat med låntagare som tar ett lån utan inkomst. Har låntagaren rikligt med besparingar på banken – kanske miljonbelopp – och inte vill gå miste om ränta på besparingarna, så är ett lån befogat och förmodligen skulle många låneinstitut bevilja ett sådant lån under de förutsättningarna.

Ett annat tänkbart scenario är att låntagaren är mellan två jobb och vet med sig att inkomsten kommer att stabiliseras inom en mycket snar framtid. Det är inte helt oproblematiskt att få igenom ett sådant lån, men somliga låneinstitut skulle eventuellt ta hänsyn till en sådan omständighet.

De ovan nämnda omständigheterna är exempel på sådana som instituten kan väga in i sin bedömning om huruvida lån ska beviljas eller inte. Dessvärre tenderar vissa låneinstitut att ta ut en högre ränta under tvivelaktiga omständigheter. Men det finns förstås fler faktorer som spelar roll, och den absolut främsta är hur mycket pengar som låntagaren avser låna. Det är självfallet lättare att beviljas små belopp, och det mest troliga är att personer utan inkomst på sin höjd beviljas just små lån.

Sveriges billigaste SMS-lån

SMS-kontanter är sveriges billigaste SMS-lån. De frågar inte vad du ska låna pengar till. Du kan låna 1 000 kr, 2 000 kr eller 2 500 kr under 30 dagar.

Låna 1000 till 3000 kr

Expresskredit är en relativt ny långivare på den svenska marknaden, de erbjuder sina kunder lån från 1000 till 3000 kronor.

Låna 1000 till 3000 kr

Med Meddelandelån kan du låna pengar på under 10 minuter. De erbjuder lån mellan 1000 och 3000 kr.

Lån från 1000 till 4000 kr

SMSPengar har funnits sedan 2007 och erbjuder trygga och snabba lån via mobiltelefonen. Låna 1000 till 4000 kr med snabb behandlig av dina ansökan.

LånaPengar365.com - Information om lån | Lånevillkor | Information om cookies