Låna Pengar 365

Hitta rätt bank oavsett om du ska låna mycket eller lite pengar

Vivus.se räddade campingsemestern

Publicerad: 2013-03-03

Låna till reparation av husvagn

För två månader sedan var jag med familjen och campade. Resan hade planerats minituöst och allt var perfekt både på vägen till campingen och de första dagarna. Fjärde kvällen blev det däremot problem. Det var ganska kallt ute och vi behövde slå på värmen i husvagnen. Men vi bler rikigt förvånade när det aldrig ville bli varmt. Det visade sig att någon typ av transformator i husvagnen hade gått sönder. Det komm inte igenom någon ström från campingens uttag till element och kontakter inne i husvagnen.

En i personalen på campingen som verkade händig med husvagnar meddelade att det skulle bli ganska kostsamt att byta. Närmare 3000 kr ville företaget som skulle fixa felet ha för material och arbete. Eftersom i hade nästan tre veckor kvar av semestern kkändes det som en nödvändig utgift, men den passade inte riktigt in i vår budget.

Lösningen blev att se sig om efter lån och valet föll på Vivus.se. Vi surfade in på deras hemsida och gjorde en kostnadskalkyl. Visst tog de en ordentlig ränta, men det var det värt för att rädda semestern. Vi lånade de 3000 kr vi behövde och kunde åtgärda felet nästkommande dag. Lånet är redan avbetalt och vi ser fram mot nästa sommarsemester.

LånaPengar365.com - Information om lån | Lånevillkor | Information om cookies