Låna Pengar 365

Hitta rätt bank oavsett om du ska låna mycket eller lite pengar

Pengar till ny kostym

Publicerad: 2012-09-14

Låna till kostym

I somras gifte sig min syster och hennes sambo. Bröllopet var utannonserat sedan lång tid tillbaka och jag visste att jag inte längre kom i min gamla kostym från studenten. Det var väl lika bra det eftersom den dessutom blivit ganska omodern. Tiden gick och jag sköt upp inköpet månade efter månad tills det till slut var samma vecka som bröllopet skulle äga rum. Då möttes jag av ett bankkonto som gapade ganska tomt eftersom det var veckan innan lönen skulle komma in. Lösningen blev att ta ett så kallat SMS-lån för att ha råd att köpa kostym och finskor. Man kan ju liksom inte gå på bröllop i gymnastikskor och jeans.

Lånet jag tog hade en löptid på en månad oh räntan var ganska hög men ändå överkomlig med tanke på mitt brådskande behöv av pengar. Jag gick in på en lånesajt på nätet efter att ha googlat på "låna pengar". Där fick jag välja vilket belopp jag ville ansöka om att låna, samt hur mycket det skulle kosta mig i ränta och avgifter. För mig var det inget snack om saken med tanke på den situation ajg befann mig i. Dessutom visste jag att det inte skulle vara några problem att betala av lånet inom den avtalade tiden.

Dagen för bröllopet kom och jag var där iklädd min sprillans nya kostym. Det var en vacker tillställning som följdes av en trevlig bröllopsfest med många tal och tårar. Veckan efter när jag fick in lönen på kontot betalade jag av lånet direkt för att inte riskera att glömma bort det och drabbas av förseningsavgifter.

LånaPengar365.com - Information om lån | Lånevillkor | Information om cookies