Låna Pengar 365

Hitta rätt bank oavsett om du ska låna mycket eller lite pengar

SMS-lån - även kallat snabblån

SMS-lån snabblån

SMS-lån är små och snabba krediter utan säkerhet. Varaktigheten på dessa lån är vanligtvis en eller ett par månader. Vid sidan om begreppet SMS-lån används även snabblån eller meddelandelån som benämning för dessa små och snabba lån.

När du behöver låna en mindre summa pengar snabbt så kan SMS-lån vara ett alternativ. Många låneinstitut lånar ut pengarna redan samma dag som låneansökan sker – och många som är i behov av mindre summor pengar upplever SMS–lånet som ett snabbt och enkelt genomförande. Däremot kräver låneinstituten i de flesta fall snabb återbetalning av lånet. Så det går alltså snabbt att genomföra ett SMS-lån, men pengarna ska även betalas tillbaka snabbt. Är du osäker på om du har möjlighet att betala tillbaka så bör du avstå helt från att låna. SMS-lån - som ju faktiskt är ett snabblån kan allvarligt skada din ekonomi om du inte är varsam. Tänk på att man oftast har relativt kort tid på sig att betala tillbaka lånet.

En förutsättning för att man ska bli beviljad ett SMS-lån är man exempelvis har en taxerad inkomst på 100 000 kr, och man ska dessutom bli godkänd genom en sedvanlig kreditprövning, ha ett registrerat mobilabonnemang samt inte ha några betalningsanmärkningar. Vad som gäller i samband med just din låneansökan bör undersökas med det låneinstitut som du har tänkt låna från.

Fördelen med SMS-lån är att det går snabbt att genomföra förutsatt att man uppfyller låneinstitutets krav. Dock bör man ha en mycket viktig detalj i åtanke – nämligen att det är väldigt hög ränta på de små summorna man lånar via SMS. Årsräntan brukar vara långt över 100 % och den effektiva räntan brukar inte sällan vara på över 1000 %. De flesta låneinstitut kräver dessutom att lånet ska återbetalas i sin helhet inklusive räntebelopp. Om man inte tänker efter noga kan man hamna i djupa skuldfällor som i värsta fall leder till ett resterande liv i skuld – eller åtminstone många år framöver. Och när man får betalningsanmärkningar så begränsas lånemöjligheterna avsevärt.

Sveriges billigaste SMS-lån

SMS-kontanter är sveriges billigaste SMS-lån. De frågar inte vad du ska låna pengar till. Du kan låna 1 000 kr, 2 000 kr eller 2 500 kr under 30 dagar.

Låna 1000 till 3000 kr snabbt

Expresskredit är en relativt ny långivare på den svenska marknaden, de erbjuder sina kunder lån från 1000 till 3000 kronor.

Låna 1000 till 3000 kr

Med Meddelandelån kan du låna pengar på under 10 minuter. De erbjuder lån mellan 1000 och 3000 kr.

Snabb behandling av din ansökan

BIGBANK är en bank som specialiserat sig på inlåning och krediter. Det är enkelt att låna pengar hos BIGBANK och de bedömer alla ansökningar snabbt.

Lån från 1000 till 4000 kr

SMSPengar har funnits sedan 2007 och erbjuder lån via mobiltelefonen. Låna 1000 till 4000 kr med effektiv behandling av din låneansökan.

LånaPengar365.com - Information om lån | Lånevillkor | Information om cookies